Een goed administratiekantoor is niet moeilijk te vinden

Bij Partners in bedrijf heb ik de perfecte accountant en adviseur gevonden. Zelf zat ik altijd bij de grotere administratiekantoren, maar deze zijn relatief gezien een stuk duurder dan Partners in bedrijf. Samen met Partners in bedrijf veel persoonlijk contact. Mijn uiteindelijke keuze om over te stappen was vooral de service die Partners in bedrijf mij kon bieden, die ik miste bij de andere grote kantoren. Ze denken mee in de bedrijfsvoering en geven daarnaast ook nog eens verschillende tips en adviezen.

Het eerste contact dat ik met Partners in bedrijf had, verliep voor mij erg soepel, het gesprek dat we hadden was erg sterk. We hebben veel verschillende punten besproken en gekeken naar toen mijn huidige situatie. Uit het gesprek kwam dat ik veel voordeel op zou doen als ik een samenwerking zou starten met Partners in bedrijf. Partners in bedrijf bood met de beschikking over speciale software waarmee ik dan ook een groot deel van mijn boekhouding zelf kon doen. Het programma is erg gemakkelijk om onder de knie te krijgen en je bent er niet ontzettend veel tijd mee kwijt tijdens het gebruik. Daarnaast is het ook nog eens erg handig dat als er een punt is waar je niet uit komt, dat Partners in bedrijf met je mee kan kijken doormiddel van je eigen computer en de software die je van ze krijgt. Dit bespaart erg veel tijd omdat alles gemakkelijk op afstand kan gebeuren. Je hoeft dus niet speciaal een afspraak te maken om even gauw iets op te lossen.

Partners in bedrijf zou ik aan elk bedrijf aanbevelen, dat op zoek is naar een goed administratiekantoor.