Facebook marketing met Pasen

Het is weer Pasen wat hebben we toch veel eieren gezocht, konijnen geaaid, en rondgesprongen als een haas. Wat was het weer fijn. Waarom dat mensen met Pasen aan eieren denken en aan hazen dat is mij ook niet helemaal duidelijk. Toch wil ik graag met jullie delen wat ik wel typisch vind aan Pasen. Als ik op facebook marketing ga zie ik allemaal foto’s van mensen samen met erboven vrolijk Pasen. Als het Pasen is kom ik zelf niet op het idee om een foto te maken met mensen en dan andere mensen iets te wensen waar ik zelf weinig mee doe. Maar dat is mijn smaak, net als ik liever zwarte eieren zie dan witte. Maar ik kan ook niet verlangen van een kip dat die ze voortaan zwart aflevert.

Op facebook heb ik laatst nog wel een leuk paasspel gedaan. Hoe het precies ging weet ik niet meer maar in ieder geval was het iets met een paashaas. Ook kon je op facebook marketing iets winnen maar dat weet ik ook niet precies meer.  Ook een vraag die veel mensen zich afvragen is wie was er eerder, de kip of het ei? Dat is een eindeloze discussie die maar niet op zal houden. Dus ga ik er niet over beginnen.